Livrari gratuite la comenzi mai mari de 3000 Lei Tel: 0748384911 0773323033

Livrarea comenzilor

Transport și livrare


Ridicare din showroom(disponibil doar in Baia Mare):

  1. Daca alegeti sa ridicati produsele dvs. din showroom, te vom anunta pe email sau SMS cand acestea vor ajunge in showroom ca sa treci sa le ridici. Din momentul in care au ajuns, produsele sunt pastrate in showroom timp de 10 zile lucratoare.
  2. Livrarea in showroom se face gratuit.
  3. Daca ai platit deja comanda inainte sa vii sa o ridici( cu ordin de plata), te rugam sa ai actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele.

Livrare Standard

  1. Produsele comandate se livrează oriunde în România, coletul ajungând la destinație in 24 – 48 de ore (1 – 2 zile lucratoare ).
  2. Trimiterea comenzii va fi confirmată prin e-mail, în care veți primi un număr de AWB pentru a putea urmări procesul de livrare.
  3. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
  4. Comenzile cu valoarea totala mai mare de 3000 RON (tva inclus) beneficiaza de livrare gratuita. Daca valoarea comenzii este mai mica de 3000 lei, costul de livrare este in functie de Kg si in functie de curierul ales .
  5. In cazul stornarii comenzilor sau Retur prin Extragarantie, costul de transport nu se storneaza.

 

Livrare Standard (Tarif / Timp estimat de livrare):

Companie Timp estimat Acoperire Valoare Urmărire AWB
GLS
24-48 ore nationala   in functie de Kg DA
Cargus
24-48 ore doar in 3,504 localitati din

Romania fara a taxa

kilometri exteriori parcursi

 in functie de Kg  DA

 

Deschiderea coletului la livrare

Toate coletele sunt expediate fara posibiltatea de a deschide coletul la livrare deoarece sunt sigilate in cutiile SM Germany.

Gut Motors Truck
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0