NOI PROMOVAM DOAR CALITATEA!

+40 748 384.911 [email protected] Luni – Vineri / 08:30 – 17:00

Browse

Aveți nevoie de ajutor?

+40 748 384.911

Social

Gut Motors Truck

Suntem o companie cu capital privat pe teritoriul Romaniei infiintata in anul 2012, și cu multe cunostine in domeniul pieselor auto.
O echipă tanară și dinamică

Călătoria noastră a început în 2012

Pentru trecut/prezent și viitor suntem focusati să „Promovam doar calitatea in Romania”!

Gut Motors Truck SRL este Importator și Distribuitor National de piese auto de motorizare SM Germany, pentru autovehiculele autohtone și de import.

despre-noi
clienti-fericiti
Dragii nostri clienti

Va multumim ca ne-ati ales!

Compania noastra joca un rol important pe piata din Romania oferind doar calitate, promptitudine si preturi avantajoase.

Suntem specializati in vanzarile de componente de motorizare pentru camioane romanesti, camioane straine, tractoare romanesti, tractoare straine, utilaje agricole, utilaje constructii, buldozere, incarcatoare frontale, etc.

Reteta noastra de reusita se afla in buna colaborare si seriozitatea de care dam dovada fata de toti clientii nostri, „Pentru ca ne pasa!”

Cea mai buna calitate

Unici Importatori SM Motorenteile

Pentru ca ne laudam cu un produs de cea mai buna calitate din Romania, fiind exclusivi importatori directi SM Motorenteile, acum puteti beneficia de un maganzin on-line la cele mai ridicate standarde europene doar, promovan-d calitatea nemteasca SM Germany fiind cat mai usor pentru dumneavoastra sa achizitionati in cel mai scurt timp produsele noastre doar la un click distanta.

SM-Motorenteile-GmbH

Suntem prima companie din Romania care se lauda cu un website care are o larga gama de componente de motorizare si care ajung direct la clientul final si nu numai la revanzatori, in asa fel incat clientul nostru se alege cu un raport calitate/pret la cele mai bune standarde din Romania.

Deoarece cererea de piese de motorizare SM Germnay creste in continuare datorita calitatii oferite de compania noastra am decis impreuna cu colaboratorul nostru din germania sa deschidem cel mai mare magazin on-line si in acelasi timp unic din Romania pentru, camioane straine, incarcatoare, utilaje de constructi, tractoare straine etc.

Deoarece cererea a devenit pe parcurs din ce in ce mai mare  in anul 2015 am inceput sa ne extindem pe partea de componente de motorizare si pentru autovehiculele straine facandu-ne si stocuri considerabile din acestea.

In anul 2013 si 2014 am ajuns in Romania lideri in vanzarile de seturi motoare SM Germany pentru tractorul U650 si camionul Man Raba D 2156 oferind clientului nostru garantia produsului si o durata de functionare de cel putin 10 ani.

Dupa o experienta  de 7 ani  in domeniul piese auto in alte firme, in anul 2012 a luat nastere compania noastra Gut Motors Trucks.Srl.

Tot atunci am incheiat  contractul cu SM Germany,  devenind unic importator si distribuitor de componente de motorizare pentru autovehiculele autohtone.

Compania Gut Motors Truck, fiind declarata de catre producatorul SM Germany dealer autorizat intrand pe piata cu acest produs de cea mai buna calitate, pret din Romania.

Livrare A Doua Zi

Pentru comenzi până la ora 14:30

Retur Gratuit 15 zile

Garanția returnării banilor

Produse Originale

Produse de calitate OE

100% Plăți Securizate

BT / MasterCard / Visa / Maestro