Meniu

Despre Gut Motors Truck

Drumul spre care aspiram este:

Cine Suntem Noi!

Gut Motors Truck. Srl Importator si Distribuitor National de piese auto de  motorizare SM Germany, pentru   autovehiculele, Autohtone si de Import .

Dragii nostri clienti,

Va multumim ca ati ales acest site!
Compania noastra joca un rol important pe piata din Romania oferind doar calitate, promptitudine si preturi avantajoase.

Suntem specializati in vanzarile de componente de motorizare pentru camioane romanesti, camioane straine, tractoare romanesti, tractoare straine, utilaje agricole, utilaje constructii,buldozere, incarcatoare frontale etc.

Reteta noastra de reusita se afla in buna colaborare si seriozitatea de care dam dovada fata de toti clientii nostri. “Pentru ca ne pasa”

Pentru ca ne laudam cu un produs de cea mai buna calitate din Romania, fiind exclusivi importatori directi SM Motorenteile, acum puteti beneficia de un maganzin on-line la cele mai ridicate standarde europene doar, promovan-d calitatea nemteasca SM Germany fiind cat mai usor pentru dumneavoastra sa achizitionati in cel mai scurt timp produsele noastre doar la un click distanta.
Suntem prima companie din Romania care se lauda cu un Site cu o larga gama de componente de motorizare care ajung direct la clientul final si nu numai la revanzatori, in asa fel incat clientul nostru se alege cu un raport calita/pret la cele mai bune standarde din Romania.

ISTORIA Noastra

Logo Gutmotorstruck Final
Logo Gutmotorstruck Final
Logo Gutmotorstruck Final
Logo Gutmotorstruck Final